koggehoornshop.nl is nu wimdoets.nl

Oliebollerie

De Oliebollerie die sinds 2004 op het marktplein in Oosthuizen te vinden is, wordt voortgezet door bakkerij Raat. Hein Raat is nu de nieuwe eigenaar. Daarom is de Koggehoornshop gestopt met de webwinkel/shop. De url/domeinnaam genaamd: Koggehoornshop.nl wordt doorgestuurd naar wimdoets.nl

Freelance kok / zzp kok

Wim Doets is sinds 1977 werkzaam in de horeca. Vanaf mei 1984 tot eind 2000 werd de keuken  van  restaurant en partycentrum De Koggehoorn onder hoede van Wim gerund.  Sinds 2000 tot heden wordt Wim ingehuurd in de catering, soms in de zorg en veel in de horeca. Ter vervanging van de Chef-kok of productiekok kunt u allround bij hem terecht. 

Thuiskok / BBQ-kok

Wilt u thuis eens onbezorgd genieten van uw verjaardag, huwelijksfeest of diner? Wim Doets maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Voor een mooi menu met tongstrelende gerechten of een luxe barbecue waarbij ook de cuisson van een flink gebraad de feestdag doet slagen, daarvoor staat Wim Doets graag bij u in de keuken.

Beleef een tuinfeest zonder zorg over het diner

Wim Doets gaat niet voor minder, maar voor meer kwaliteit.

Vers gaat boven alles

Baguettes van de warme bakker en géén salades van Johma of uit een ander emmertje

Van kroket tot kreeft het land in........

Waar kookt Wim Doets?

Wim Doets kookt bij diverse horeca in het land. Als hij de vrijheid krijgt zijn specialiteiten op de menukaart te zetten dan doet hij dat graag.  Het krijtbord is voor elk restaurant die Wim de vrij hand geeft in de keuken.

Open het krijtbord-menu Wim's Specials

C U I S S O N  ?

De perfecte gaarheid voor een geslaagde feestdag!

Plan tijdig! 

Mail of bel met Wim

Voor een fijne samenwerking.

Bel: 0641190294